Szolgáltatásaink

ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

Épületasztalos termékgyártás és kivitelezés

Munkáinkkal jellemzően magánmegrendelői vagy közületi projektek komplex asztalosipari szolgáltatását vállaljuk. Nyílászáró gyártáson és felújításon túl a meleg burkolatok, lépcsők, előtetők, kerítések, kapuk, zsalugáterek, teraszok és korlátok kivitelezését is vállaljuk. Dolgozunk kapott tervek alapján, de vállalunk tervezést is, majd ezek alapján a gyártást.

Bútorasztalos termékgyártás és kivitelezés

Munkáinkat itt is, mint az épületasztalos projekteknél az egyediség határozza meg. A feladat maga a kihívás. Tárgyalótermek bútorozása, hotelek teljes belső munkái, templomok bútorozása, kastélyok rekonstrukciója valamint lakossági megbízások. Minden esetben első feladatunk a megbízó funkcionális és esztétikai céljaival való azonosulás.

további részletek

Generálkivitelezés

Vállalkozunk 10-150 M Ft-os nagyságrendig magasépítészeti kivitelezésre is. Az épületasztalos, ács, festő, melegburkoló munkákat saját kapacitással valósítjuk meg, míg a kőműves, gépész és elektromos feladatokat több éve együttműködő partnerekkel oldjuk meg. Úgy gondoltuk, hogy nem csak a "multi-szervezőirodák" képesek kivitelezni és igazunkat több pozitív partnerünk igazolja.

további részletek

Kereskedelem

Kereskedelmi részlegünk az asztalosokat, magánszemélyeket, ácsokat és kisiparosokat kívánja ellátni jó minőségű és jó árfekvésű alapanyagokkal. Termékskálánk: építőfa, szárított fűrészáruk, ajtó és ablak frízek, gyalult áruk (lambéria, hajópadló, rönkház elem), kerítés elemek, laminált és furnéros lapok, tömbösített biolapok, OSB lemezek, szigetelő és száraz építészeti anyagok.

további részletek