Épületasztalos termékgyártás és kivitelezés


Vállalkozásunk széles körű épületasztalos szolgáltatásokat kínál, amelyek magukban foglalják a beltéri asztalosmunkákat, a faablakokat, a farestaurációt, a fa lépcsőket és korlátokat, valamint a faajtókat és ablakokat. Büszkék vagyunk arra, hogy a belsőépítészet asztalosmunkák területén is kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk. 

Kiemelten fontos számunkra az épületek eredeti jellegének megőrzése. Minden feladatot alapos megfontolással és a legújabb technológiákat alkalmazva végzünk, de mindig tiszteletben tartjuk és gondoskodunk a múlt értékeinek megőrzéséről is. Nyílászáróink esetében választhatók különféle hőszigetelő megoldások, beleértve a legmodernebb 78-as és 88-as keresztmetszetű szerkezeteket is. 

Különös figyelmet fordítunk a fanyílászárók felületkezelésére, hogy a fák hosszú távon is megőrizzék szépségüket az UV sugárzás erősödése mellett. 

Termékek széles választékát kínáljuk, amelyek közé tartoznak az ablakok, ajtók, előtetők, kerítések, tetőelemek, pergolák, pagodák, teraszok, zsalugáterek, fal- és teraszburkolatok, valamint padlók, lépcsők és falburkolatok. Mindig arra törekszünk, hogy a szakmai követelményeket maximálisan betartsuk.

Nyílászárók

Zsalugáterek

Lépcsők

Falburkolatok

Fa födémek

Pergolák

Erkélyek

Közterületi bútorok

Válogatás referenciáinkból

Munkáink egyedi jellegéből eredően egyszer a műemléki forma és keresztmetszetek, a hőszigetelés, az alkalmazott alapanyagok, máskor a felületkezelési sajátosságok, majd pedig a speciális vasalatok vagy a különleges üvegezés határozzák meg a végrehajtandó feladat részleteit. Mindig arra törekszünk, hogy haladjunk a kor technológiai vívmányaival, de nagyon fontos, hogy vigyázzunk a múlt értékeire is. A 68-as rendszerű normál hőszigetelő nyílászárók után készek vagyunk az extra 78-as és a prémium 88-as keresztmetszetű szerkezetek gyártására is. A felületkezelés kiemelt fontosságú a fanyílászárók esetében, különösen az UV sugárzás erősödésével. Szolgáltatásaink minőségét biztosítja tapasztalt és képzett épületasztalos csapatunk, akik szakértelemmel és odafigyeléssel végeznek minden feladatot. 

A legmodernebb 4 rétegű vastag-lazúr rendszert magasnyomású szórógéppel elszívó kabin előtt visszük fel festőműhelyünkben a felületekre. A hőszigetelő üvegezés igény szerint választható két- vagy háromrétegű kivitelben, illetve kielégítünk speciális igényeket is (pl. Napfény védelem, hangszigetelés, UV állékonyság, betörés védelem elleni technológiák). Az ablakokon és ajtókon kívül sok minden lehet még fából ami az épület asztalos munka része, melynek teljeskörű kivitelezését szintén vállaljuk (A teljesség igénye nélkül például kültéren előtetők, kerítések, kiugró tetőelemek, pergolák, pagodák, teraszok, zsalugáterek, fal és teraszburkolatok, beltéren: padlók, lépcsők, fafödémek. falburkolatok). 

Ha Ön faajtókra, fa restaurálásra, vagy egyéb fafelújítási munkákra van szüksége, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek a legjobb megoldások megtalálásában és szívesen elkészítjük az elképzeléseinek megfelelő épületasztalosmunkát.